• https://www.facebook.com/ali.esmer.75641
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05493533125
Ürün ve Hizmetler
Saat



BAŞKAN ARIKAN’DAN SÖKEMİZİN ŞEHİDİ OĞUZ ARSLAN’IN AİLESİNE ZİYARET

2016 yılında Diyarbakır/Lice’de şehit düşen Oğuz Arslan’ın, sene-i devriyesinde Söke Belediye Başkanı Dr. Mustafa İberya Arıkan; Bağarası Mahallesi’nde Arslan Ailesini ziyaret ett

Şehidimizin evinde gerçekleşen lokma hayrına katılan Başkanı Dr. Mustafa İberya Arıkan, şehidimizin ailesini yalnız bırakmadı.
“ŞEHİT BABASININ TALEBİNE BAŞKAN ARIKAN’DAN ANINDA ÇÖZÜM” Şehidimizin babası Dündar Aslan’ın evlerinin karşısında kendilerine ait olan boş araziye park talebine de kayıtsız kalmayan Başkan Arıkan; ekiplere anında talimat verdi, park ve çocuk oyun alanının hemen yapılması talimatını verdi. Başkan Arıkan ve ekibi daha şehidin evindeyken, park işleri müdürlüğü ekipleri alana gelerek incelemede bulundu.
Bu alan düzenlenmesinin ardından Şehidimiz Oğuz Arslan’ın adını taşıyacak. Şehit Oğuz Arslan’ın babası Dündar Arslan, annesi Hayriye Arslan ile kardeşleri Söke Belediye Başkanı Dr. Mustafa İberya Arıkan’a kendilerini yalnız bırakmadığı ve yakın ilgilerinden dolayı teşekkür etti.
Baba Dündar Arslan, Bağarası Mahallesi merkezi dışında kalan noktada park ve çocuk oyun alanı ihtiyacı talebine anında çözüm üreten Başkan Arıkan’a ayrıca teşekkür etti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın




Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.171532.3004
Euro34.902035.0419
Hava Durumu